nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Zoltek-nap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Zoltek-nap
Családi napot rendez Nyergesújfalun az íjászpályán augusztus 30-án a Zoltek Zrt.

A világ egyik legnagyobb szénszálgyártó cége, a Zoltek Zrt. szombaton harmadszor rendezi meg az évente ismétlődő családi napját.

A helyszín ezúttal is a városi íjászpálya lesz. A forgatag délelőtt tízkor kezdődik. A kínálatban játszóház, ugrálóvár, autók, motorok gyerekeknek, kispályás foci, sakk, autóbemutató, bográcsfőző-verseny, borverseny, táncbemutató, zárásként egy kis táncos buli szerepel.

Péntekig lehetett nevezni a nedűk csatájára és a bográcsozásra, az érdeklődés az elmúlt évihez hasonlóan nagy volt. A cég minden dolgozónak ötezer forint értékű étel-ital utalványt ad a családi napra. A tíz kilométernél távolabb lakók jöhetnek autóval is – elszámolják munkába járásként.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2008.08.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-