nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Zöldhulladék gyűjtés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Zöldhulladék gyűjtés
Az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás feltétele, hogy a zöldjáratra jelentkező ingatlanhasználónak ne legyen lejárt közszolgáltatási díjtartozása a szolgáltató felé.

Zöldhulladék gyűjtési tájékoztató
Tisztelt Ügyfelünk!

2014. július 1-től a Lábatlan településen bevezetésre kerül a ZÖLDJÁRAT szolgáltatásunk, melynek keretében kéthetente egyszer, a tájékoztatóban lévő hulladékszállítási naptárban jelzett időpontokban zöldjáratot indítunk. Az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás feltétele, hogy a zöldjáratra jelentkező ingatlanhasználónak ne legyen lejárt közszolgáltatási díjtartozása a szolgáltató felé.

Az alkalmankénti maximum 0,5 m3 (kb. 5 db zsáknyi) mennyiségű zöld hulladékot a következőképpen szükséges a szállításhoz előkészíteni:
- ág, nyesedék: legfeljebb 50 cm átmérőjű, 70 cm hosszú kötegbe összekötve
- fűnyesedék, lomb, kerti gyomok: maximum 120 l-es, bármilyen zsákban kihelyezve.
Zöldhulladék gyűjtés során csak zsákban elhelyezett vagy kötegelt zöldhulladékot áll módunkban elszállítani. Kérjük, a megfelelő kihelyezéssel segítse kollégáink munkáját, és a környezet tisztaságát.

A szolgáltatásra legkésőbb a szállítást megelőző napon, 13 óráig lehet jelentkezni a 06-33-313-084-es telefonszámon, illetve a hulladekszallitas@eszkozkft.hu e-mail címen. A zöldhulladék-gyűjtési igényüket a két gyűjtési időpont közt bármikor bejelenthetik. Kérjük, a telefonos vagy e-mailen történő regisztrációt ne halasszák az utolsó pillanatra. A zöldhulladék-gyűjtés előtti nap 13 óra után már nem áll módunkban gyűjtési címeket elfogadni. Amennyiben előreláthatóan minden időpontot idénybe kíván venni, kérjük, iratkozzon fel az állandó listánkra, így egyszeri bejelentését minden gyűjtésnél figyelembe vesszük.

A közterületek tisztántartásának érdekében kérjük, hogy az összegyűjtött hulladékot a zöldjárat reggelén 6 órára helyezzék ki az ingatlanok elé. A szelektív hulladékgyűjtő gépjármű elhaladása után kihelyezett zsákokat nem áll módunkban elszállítani!

A hirdetmény letölthető formátumban


[ 2014.06.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-