nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / X. LÁBATLANI BLUES FESZTIVÁL oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
X. LÁBATLANI BLUES FESZTIVÁL
A 10 éves jubileumát ünneplő lábatlani Blues Fesztivál - nyertes Leader pályázatnak és támogatóinknak köszönhetően - ismét két naposra bővült.

Változatos zenei, családi, gasztronómiai csemegékkel, programokkal várunk minden érdeklődőt.

A rendezvény július 20-án, pénteken 17 órakor kiállítással nyílik. A Gerenday Közösségi Ház kiállítótermében az elmúlt 9 év fesztiváljaiból kerülnek bemutatásra pillanatképek, plakátok, ill. Mihályi Balázs hangszerkészítő mester Blasilus gitárjai lesznek láthatók. A tárlatot megnyitja, majd blues történeti előadást tart Pleskonics András blues történész Szegedről.

Koncertek 19 órakor kezdődnek a szabadtéri színpadon.
Fellépnek:

Blues and roll
Zsebrakéta
Pribojszki Mátyás Band
Muddy Shoes Band


Szombaton már 14 órától kezdődnek a programok. Az udvaron kis kézműves vásár fogadja a látogatókat, sajt, méz, bio péksütemény, bor, stb. kóstolóval.
Várjuk a családokat is gyermekprogramokkal. Lesz rendőrautó bemutató, kézműves foglalkozás, játszóház, arcfestés, ugrálóvár stb. a felnőtteket véradásra invitáljuk a Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat szervezésében.

Mindeközben 14 órától akusztikus produkciók lesznek a színpadon, nagyon kellemes háttérzenét biztosítva a többi programhoz. Közreműködnek: Fekete Jenő & Besenyei Csaba, Pesti Zoli, Ulbert & Gébert projekt.
A közösségi házban egész délután Benkő Zsolt, Magyarország egyik legkiemelkedőbb blues gitárosa tart gitárkurzust, tanácsadást.
A délutáni és az esti programokat Nemes Nagy Péter blues történész, a Magyar Blues Szövetség elnöke konferálja, aki előadással is készül 17-19 óra között.

A nagykoncertek 19 órakor kezdődnek.
Fellépők: Benkő Zsolt, Garda Zsuzsa, Horváth Misi Trió, Jambalaya zenekar Nemes Zoltán vezényletével, Capriccio Band + sztárvendégek: Török Ádám és Németh Károly, Mini)
A fesztivált egy fergeteges Jam bulival a Borsodi Blue zárja, ahol a zenészek együtt ünneplik majd a 10. jubileumi BLUES FESZTIVÁLT!
A kétnapos programsorozat alatt fantasztikus ételekkel várjuk a látogatókat. Malac sültek, sült csülkök, kolbászok, tarják és ízletes egri borok mellett békés megyei házi pálinkával lehet majd csapatni a bendőt.
Ünnepeljünk együtt, várunk mindenkit szeretettel!

Szabó Ildi és Horváth Misi


[ 2012.07.20. - 2012.07.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-