nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Vízműves pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Vízműves pályázat
Pályázni lehet grafikai és képzőművészeti alkotással, óvodai, általános- és középiskolai, egyéni, valamint óvodai, iskolai közösségek, rajz-szakkörök kategóriában.

"Csapvíz-bármikor megengedheted magadnak!"- Ismét vízműves pályázat

Pályázatot hírdet a Víz Világnapja alkalmából az Északdunántúli Vízmű Zrt. és a Magyar Hidrológiai Társaság Komárom-Esztergom Megyei Szervezete "Csapvíz-bármikor megengedheted magadnak!" címmel.

Pályázni lehet grafikai és képzőművészeti alkotással, óvodai, általános- és középiskolai, egyéni, valamint óvodai, iskolai közösségek, rajz-szakkörök kategóriában. A zsűri szerint a legjobbnak tartott műveket a Víz Világnapja ünnepségén kiállítják majd és a legjobb 10 rajz részt vesz az országos pályázaton is. Az alkotásokat március 6-ig küdhetik be az érdeklődők.

Postacím: ÉDV Zrt. 2800 Tatabánya, Sárberek 100. A pályázatról bővebb felvilágosítás kérhető a 34/311-766/123 melléken Király Dóra munkatárstól.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.02.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek