nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Vízmű tájékoztató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Vízmű tájékoztató
A korábbi szolgáltatótól átvett adatok feldolgozása a tervezettnél több időt vesz igénybe, az első számlák kibocsátása december első felében várható.
Tisztelt Fogyasztó!

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2014. június 10-től látja el Nyergesújfalu, Lábatlan, Bajna, Bajót, Epöl, Nagysáp és Süttő települések ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a Hétforrás Kft. a 2014. június 9-ig végzett teljesítésről végszámlát készített. A végszámlához csatolt tájékoztató levélben tájékoztattuk a fogyasztókat a szolgáltató-váltásról.

Társaságunk a lakossági fogyasztók vízmérőit évente kétszer olvassa le. A leolvasások között kéthavonta, az átlagfogyasztás figyelembevételével állítunk ki számlát, de a számlán feltüntetett időpontban telefonos ügyfélszolgálatunkon (06-40-555-222), honlapunkon (www.edv.hu) valamint elektronikus címünkön (vevoszolgalat@edv.hu) lehetőséget biztosítunk a tényleges mérőállás bejelentésére.
A gazdálkodó szervezetek és intézmények részére havonta leolvasott mérőállás alapján állítunk ki számlát.

A korábbi szolgáltatótól átvett adatok feldolgozása – részben jogszabályi változás miatt – a tervezettnél több időt vesz igénybe, ezért az első számlák kibocsátása december első felében várható.
Annak érdekében, hogy a késés a lakossági fogyasztók számára ne okozzon fizetési nehézséget, az átvételtől eltelt időszak teljesítését nem egy számlában érvényesítjük, hanem több, kéthavi fogyasztást tartalmazó számlát bocsátunk ki a szokásosnál hosszabb fizetési határidővel.

Abban az esetben, ha a Fogyasztóink számára az első számlák összegének kifizetése nehézséget okoz, ügyfélszolgálatainkon történő bejelentés alapján a számlák kifizetésére részletfizetést biztosítunk.

Tisztelettel:
ÉDV Zrt.
Vevőszolgálat

[ 2014.11.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-