nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Vizek reneszánsza oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Vizek reneszánsza
Fotókiállítás a Holcim Hungária Zrt. munkatársai által készített fényképekből - Magyarország legszebb tavait, folyóit és vízzel kapcsolatos pillanatait mutatja be.

A Vizek reneszánsza

A Holcim Hungária Zrt. munkatársai által készített fényképekből összeállított kiállítás Magyarország legszebb tavait, folyóit és vízzel kapcsolatos pillanatait mutatja be.

A kiállítás megnyitója: 2008. október 16. (csütörtök) 16 óra,
Helyszíne: Lábatlan, Gerenday Közösségi Ház

A kiállításon megtekinthető a lábatlani Gerecsei Zoltán „Jégrajz” című alkotása is, amellyel 2007-ben a NaturArt által meghirdetett „Év Természetfotósa Magyarország” pályázaton, a „csepp a természetben” kategória második helyezését érte el.

A „Vizek reneszánsza” című kiállítás 2008. október 16-31. között látható.


[ 2008.10.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-