nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Víz,víz, víz-azaz tatai kajakverseny oldalon áll
Lábatlani Sirályok
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Víz,víz, víz-azaz tatai kajakverseny
Az egész napos eső ellenére rengeteg gyerek szállt vízre, hogy a 20 futam valamelyikében a dobogóra állhasson.

Tatát a vizek városának hívják. Nem is hazudtolta meg magát a város szeptember második hétvégéjén. Az Öreg tavon rendezett kajak-kenu verseny minden résztvevője és szurkolója ugyanis garantáltan vizes lett. Az időjárás nem fogadta kegyeibe megyénk kajakos sportegyesületeit. Az egész napos eső ellenére mégis rengeteg gyerek szállt vízre, hogy a 20 futam valamelyikében a dobogóra állhasson.

Hat érem a Sirályok ifjú versenyzőinek nyakába is került. Várvölgyi Patrícia két bronzéremmel a csapat legeredményesebb versenyzője lett. A 13 éves lányok között Mk-1-ben és K-1-ben is sikerült VI. helyezésével érmet szereznie. Kiemelkedően szerepeltek a 9 éves lányok is. Hacsa Adrienn III., Ambrus Judit V. és Wágner Jennifer VI. helyezésével egyaránt bronzérmes lett. A fiúk közül Schrenk Ádám nyakába került még egy bronzérem, aki szintén VI. helyen végzett. Csapatunk többi versenyzőjét is dicséret illeti, hiszen a kellemetlen hűvös, esős időben ők is derekasan helyt álltak. Köszönet jár a szülőknek és kísérőknek is, akik segítségükkel hozzájárultak a gyerekek sikeres szerepléséhez.
Ebben a versenyszezonban a Sirályok már csak egy vízi versenyen szerepelnek. A Lábatlani Városi Napok keretében kerül megrendezésre egy népszerűsítő kajakverseny, a Lábatlani Sirály Kupa. Városunk Duna partjára várjuk a környék kajakosait, kenusait. Reméljük akkor az időjárás is segítségünkre lesz abban, hogy egy színvonalas versenyen, ragyogó napsütésben még több érmet szerezzünk.
Addig is HAJRÁ SIRÁLYOK!!!

Schrenkné Simon Ildikó

[ 2010.09.16. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-