nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok
A hagyományoknak megfelelően július második hétvégéjén kerül sor a Dunakanyar legnagyobb rendezvényére, a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok
2011. július 7-8-9-10.

A hagyományoknak megfelelően július második hétvégéjén – immár 27. alkalommal – kerül sor a Dunakanyar legnagyobb rendezvényére, a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra. Az idei év nagy újdonsága, hogy most először négy napos lesz a rendezvény.
A csütörtöki nap 50%-os kedvezménnyel látogatható, mely kedvezmény a belépőjegyre és a vásárban való ételfogyasztásra egyaránt vonatkozik.
Ebben az évben is több mint ezer szereplőt várunk Magyarországról és külföldről. Eddig nyolc ország jelezte részvételét a játékokra.
A már jól ismert programokon belül az idén is lesz királyi borudvar, ahol a régi Magyarország történelmi borvidékei és legnevesebb borászai szerepeltetik legjobb boraikat. A borudvarban idén csütörtökön este kerül megrendezésre a hagyományos reneszánsz lakoma, ennek a programját, és a jelentkezés feltételeit megtalálhatják a palotajátékok honlapján.
Péntek és szombat este a királyi palotában felállítandó szabadtéri színpadon az ugyancsak hagyományos koncertekre kerül sor, melyre a belépés ingyenes.
Lesz mesterségek bemutatója; a Mátyásszobornál és a platánsor melletti parkban működik a szabadtéri színpad látványos szórakoztató programokkal.
Működni fog a Stabarecz-kertben a középkori gyermek játszóház, sok-sok új játékkal, de lesz katonai tábor is a KRESZ-parkban, és ha az időjárás megengedi, a Duna-parton.
A királyi menet mindhárom napon 9.30 órakor indul az iskolától, de szombaton este 20.30 órakor is lesz egy fáklyás felvonulás a plébániatemplomtól a királyi palotáig.
Szeretettel várunk mindenkit!
Részletes információ a www.palotajatekok.hu honlapon olvasható!
ifj. Cseke László
szervező,
a Szent György Lovagrend tagja

[ 2011.06.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-