nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / VI. Lábatlani Művésztelep oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
VI. Lábatlani Művésztelep
2011. július 4-14. között. A művésztelepen készült munkákból 2011. július 15-től rendezünk kiállítást a Gerenday Közösségi Házban.

FELHÍVÁS – VI. LÁBATLANI MŰVÉSZTELEP

A VI. Lábatlani Művésztelep 2011. július 4-14. között kerül megrendezésre. A művésztelepen készült munkákból 2011. július 15-től rendezünk kiállítást a Gerenday Közösségi Házban.
A résztvevők emléklapot és katalógust kapnak.
A művésztelepen műtermi és szabadtéri munka folyik.
A kiállításra kerülő munkák keretezéséről mindenki maga gondoskodik.
A művésztelepre bárki jelentkezhet (kezdő-haladó-amatőr-profi), bármilyen műfajban ami nem kíván a helyszínen különösebb technikai felszerelést (festészet, grafika, fotó, szobrászat, művészettörténet)
Jelentkezni lehet és bővebb felvilágosítást ad:

A. Bak Péter festőművész
Tel: 06-30-215-8904


[ 2011.06.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-