nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Verseny rejtvényfejtőknek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Verseny rejtvényfejtőknek

Meglátjuk, hogy milyen a fej, ha rejtvényt fej-t?

Jöjjön rejtvényt fejteni! Értékes ajándékokat nyerhet! A Lábatlani Természetbarát Egyesület szervezésében Nagy Balázs barátunk rejtvényeket készít. A versenyzőknek négy (hagyományos, szerkessze újra, plusz egy vicc, könnyített kockavadászat) feladvánnyal kell megbírkózniuk, hogy átvehessék az értékes jutalmakat! (A természetbarátok elhivatottságából adódóan a természettel kapcsolatos kérdések is lesznek a rejtvényben.) Négy fős csapatok döntik el, kinek az esze vág jobban, tehát 4 fős csapatok jelentkezését várjuk!
A verseny időpontja:

2006. május 19. ( péntek ) 16 óra

Helye:

Gerenday Arborétum

A verseny szervezői gondoltak a szurkolók bevonására is, ezért készül egy ÓRIÁSI rejtvény is, aminek megfejtésében ők is részt vehetnek! Az óriási rejtvény minden kérdésének helyes válaszáért ajándékot kap! Nevezési határidő:

2006. május 15. déli 12-óráig. 33 361 303 -as telefonon.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT! (Intézményt, társaságot, vállalkozót, összeszerveződés alapján létrejött csapatokat, egy szóval minden kedves barátunkat, mindenkit, aki szeret jól szórakozni, rejtvényt fejteni!) JÖJJÖN, FEJTSEN VELÜNK, NYERHET!


[ 2006.05.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek