nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Változás a Piszkei lakótelep hőszolgáltatásában oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Változás a Piszkei lakótelep hőszolgáltatásában
A Pisz-therm nem vesz részt a fűtésszolgáltatásában

Tisztelt Fogyasztók!

Mint az Önök előtt is ismert, a Piszkei lakótelep hő- és használati melegvíz ellátása a korábbi években a Gáztech Kft. által üzemeltetett és a Pisz-Therm Kft. által bérelt rendszerrel történt, akként, hogy a szolgáltatási díjat a Pisz-Therm Kft. számlázta a fogyasztók felé.

A Gáztech Kft. 2006-ban felszámolás alá került. A felszámolási eljárásban a Pisz-Therm Kft. több kísérletet tett a lakótelepi fűtési rendszer kivásárlására. A felszámoló a vagyont végül a Balassatech Kft-nek értékesítette, így most 2008-tól a fenti gazdasági társaság üzemelteti a fűtési rendszert.

A Pisz-Therm Kft. a szolgáltatást tehát a Balassatech Kft-től bérelt és általa üzemeltetett fűtő berendezésekkel látta el a 2007/2008-as fűtési szezonban, Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő Testületének 25/2007 (X.31.) sz. határozata értelmében 2008. január 1-től központi fűtés- és melegvíz szolgáltatásként.

A kialakult helyzetben megítélésünk szerint szükségessé vált a Pisz-Therm Kft. szolgáltatói minőségének felülvizsgálata is. Személyes találkozókon kívántuk tájékoztatni a társasházi képviselőket abban a reményben, hogy együtt gondolkodva megtaláljuk a felek számára megfelelő, az adott körülmények között legjobb megoldást. A megkeresések -kevés kivételtől eltekintve- azonban nem vezettek eredményre. A képviselők elutasították a további egyeztetések lehetőségét, ennek okaként a Piszkei lakótelep lakói és Lábatlan Város Önkormányzata közötti peres eljárást jelölték meg. Hasonlóan eredménytelen volt levélben történő megkeresésünk is. Kérésünkre, miszerint nyilatkozni szíveskedjenek arról, hogy igénybe kívánja-e venni az általuk képviselt társasház lakóközössége a Pisz-Therm Kft. fűtési és melegvíz szolgáltatást, sem a közös képviselőktől, sem az általuk megjelölt meghatalmazott jogi képviselőtől érdemi választ nem kaptunk.

A Pisz-Therm Kft. a tulajdonos döntése értelmében a 2007/2008-as fűtési idény végéig a szolgáltatás zavartalansága érdekében ugyan ellátta a fűtés- és melegvíz szolgáltatást, azonban ennek lezárása után nem vesz részt a szolgáltatásban. A fentiekre tekintettel a 2008/2009-es fűtési szezon hő- és melegvízellátásának megnyugtató rendezése érdekében célszerű közvetlenül a Balassatech Kft-hez fordulniuk igényeikkel.

[ 2008.06.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-