nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Ünnepség Nyergesújfalun oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Ünnepség Nyergesújfalun
Ünnepségsorozattal jubilál Nyergesújfalu a település várossá avatásának 20. évfordulója alkalmából.

Jubileumi rendezvénysorozattal ünnepli várossá avatásának 20. évfordulóját Nyergesújfalu. A megnyitó április 23-án ünnepi testületi üléssel és gálaesttel kezdődik, ahol kihirdetik a fotópályázat eredményei és megnyitják a pályaművekből összeállított tárlatot.

24-én Testvérvárosi Konferenciát tartanak "Kulturális tradíciók, közös gyökerek" címmel a Nemzetiségi Nap keretében, 25-én pedig 20 kilométeres teljesítménytúrán vehetnek részt az érdeklődők a Négy Égtáj Túra- és Szabadidősport Egyesület szervezésében. A programsorozatot május 16-án Rúzsa Magdi koncertje zárja.


[ 2009.03.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek