nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Ünnepi patikarend térségünkben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Ünnepi patikarend térségünkben
A lábatlani, bajóti, táti és nyergesújfalui rászorulókat december 24-28-ig reggel 8 és délután 1 óra között a nyergesi gyógyszertár látja el.
Az ünnepi rend szerint a lábatlani, bajóti, táti és nyergesújfalui rászorulókat csütörtöktől jövő hét hétfőig (december 24-28) reggel 8 és délután 1 óra között a nyergesújfalui gyógyszertár látja el.

Esztergomban csütörtökön (december 24) a Madách téri Szent István Patika, pénteken, szombaton és vasárnap (december 25-27) a Petőfi utcai Belvárosi Gyógyszertár az ügyeletes.

Dorogon csütörtökön (december 24) a Rákóczi utcában található Szent Margit Gyógyszertár, pénteken (december 5) a Hősök terei Révai Patika, szombaton és vasárnap (december 26-27) pedig ismét a Szent Margit Gyógyszertár lesz az ügyeletes.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.12.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek