nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Újabb Pala takarítás Kertvárosban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Újabb Pala takarítás Kertvárosban
Július 6-án várják az önkénteseket

Július 6-án rendezi meg hagyományos természetvédelmi napját az esztergomi Spartacus Búváregyesület, a dorogi BEBTE és a Dorogi Bányászok Horgász Egyesület az esztergom-kertvárosi Palatinusz-tavon.

A tavaszi parttakarításokkal ellentétben a nyári akciók célja a tófenék megtisztítása a különböző hulladékoktól. Az elmúlt két évben mintegy 30 köbméter hulladékot hoztak felszínre az akcióban résztvevők. A feladatot búvárokból és felszíni segítőkből álló, 5-6 fős csapatok végzik. Az akció rendelkezésére álló vízi biciklikre, csónakokra felhúzott szemetet a felszíni személyzet szállítja partra. A szervezők idén is önkéntesek közreműködését várják. Kesztyűket, zsákokat a szervezők biztosítanak.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.06.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-