nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Új parkolási rend a Vaszaryban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Új parkolási rend a Vaszaryban
Új parkolási rendet vezettek be mától (július 22) az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban.

Az útépítés miatt új parkolási rend a Vaszaryban

Új parkolási rendet vezettek be mától (július 22) az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban. A királyvárosban zajló Bánomi áttörés II. kiépítése miatt a kórház Petőfi utca felőli főportája, az út teljes lezárása miatt, csak gyalogos forgalom számára vehető igénybe reggel 6 és délután 6 óra között. A Babits utca felőli II-es portán pedig a gépjármű forgalom kizárólag betegszállítás céljából, illetve dolgozók részére használható.

A kórház vezetése kéri a járóbetegeket és a hozzátartozókat, hogy a biztonságos ellátás érdekében, az intézmény területén kívül hagyják járműveiket. A parkolási rend az útfelújítás végéig, várhatóan október elejéig tart majd.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.07.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek