nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Új műszer a megyei gyermekgyógyításnak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Új műszer a megyei gyermekgyógyításnak
Biztosíthatja a megyénkben született beteg újszülöttek és koraszülöttek korszerű és jó körülmények közötti ellátását

Ünnepélyes keretek között adták át azt az újszülött újraélesztő asztal, amelyet a gyógyvarázs pályázati nyerteseként kapott a megyei Szent Borbála Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya. A készülék évente mintegy 1300 újszülött, ezen belül évi 280-290 patológiás újszülött és koraszülött ellátásában segíthet. Az intenzív részleg egy 17 éves élesztőasztalt cserélhetett le ezzel a 4,6 millió forint értékű műszerfejlesztéssel.

Biztosíthatja a megyénkben született beteg újszülöttek és koraszülöttek korszerű és jó körülmények közötti ellátását, védi az újszülöttet a kihűléstől a különböző beavatkozások során.
A kórház Csecsemő- és Gyermekosztályának parinetális intenzív részlege egy 17 éves élesztőasztalt cserélhetett le ezzel a 4,6 millió forint értékű műszerfejlesztéssel, amit Dr. Czelecz Zsuzsanna, osztályvezető főorvos köszönt meg a pályázat kiírójának.
Köszönetet intézett az adományozó felé Popovics György a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke is nemes felajánlásért, ami hozzájárul az uniós pályázatok több milliós önrészvállalásához is.

A K&H gyógyvarázs program nem először állt a segítők sorába. Az elmúlt hét év során összesen közel 7 millió Ft értékű alapműszer és más adománnyal támogatta a megyebeli gyermekek gyógyulását.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.03.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-