nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Tűzzománc kiállítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Tűzzománc kiállítás
A
Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egyesülete
meghívja az érdeklődőket
a
Gerenday Közösségi Házba
(Lábatlan, Rákóczi út 170.)

2005 április 29-én (pénteken)
17 órára

Szűcsné Novák Mária
székesfehérvári tűzzománc készítő
kiállításának megnyitójára.

A megnyitón megjelenők között a művész egy alkotása kisorsolásra kerül.
A salgótarjáni születésű művész-tanár Egerben 1991-ben matematika - rajz szakon szerzett diplomát. A főiskolán a festészet, a grafika mellett a tűzzománc technikát is tanulmányozta, melyre alapozva kitartó munkával, sok-sok kísérletezéssel saját technikát és motívumvilágot alakított ki. Alkotásaiban a fantázia, a mesék dominálnak, de a népművészet hatása is fellelhető. Kiállításai nyomán munkái számos kiváló díjazásban részesültek. Alkotásai örömet szereznek e művészet iránt érdeklődőknek. A kiállított tárgyak a megnyitón és azt követően két hétig a helyszínen megvásárolhatók.

[ 2005.04.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek