nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Tűzmadár született Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Tűzmadár született Lábatlanon
Az épület melletti parkolóból indultak az autóbuszok fel a Hősök terére, ahonnan a csoportok majdnem három kilométer meneteltek visssza.


Két zenekar fúvós kiséretében tizenöt csoport 349 mazsoretttje masírozott szombaton a vonulós lányok immár tizenegyedik városi fesztiválján szombaton Lábatlanon. A csapatok tagjai közül nagyon sokan a főutca melletti Arany János iskolábanban öltöztek át díszes ruhájukba. Az épület melletti parkolóból indultak az autóbuszok fel a Hősök terére, ahonnan a csoportok majdnem három kilométer meneteltek visssza le, a Gerenday-kertbe. A készülődés közben egy névadónak is fültanui lehettünk. A Hack Tibor vezette, fél éve alakult tokodaltárói csoport, a lányok a főnök csicsergő rábeszélése után vette fel a Tűzmadár nevet.A fesztivál főszervezője, Martin Antalné, Zsuzsa örömmel sorolta menetelő sorrendben, honnan érkeztek a lányok: Lábatlan, Bajót, Pilismarót, Csata, Mány, Perbete, Tokod, Nyergesújfalu, Tokodaltáró, Nagysáp, Oroszlány, Sárisáp, Dorog, Vérteskethely. Minden csoport emléserleget kapott a mintegy három kilométerre lévő Gerenday-kerti célban. Nem volt könnyű eljutni eddig a hétágra sütő nap, illetve a csolnoki és a nyergesújfalui fúvószenekar kiséretében. A kertben mindenki pihenhetett egy kicsit rántott szeletes szendvics és üditő társaságában, aztán jöhetett a fellépés. Ötvennyolc műsorszám után csattant fel a taps.

Forrás:24ora.hu


[ 2009.07.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek