nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / További sértettek jelentkezését várjuk! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
További sértettek jelentkezését várjuk!
A Tatabányai Rendőrkapitányság sikkasztás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen

A Tatabányai Rendőrkapitányság sikkasztás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a Fun-Trip Holyday Kft. és az Even Travel Kft. képviseletében 2016. nyarára szóló utazást kínált és adott el.
Az ügyfelek hiába fizették be az általuk lefoglalt utazás teljes vételárát, vagy annak előlegét, az utazási iroda nem biztosította számukra a szerződésben vállalt feltételeket és a sértettek a lefoglalt utazás után befizetett pénzüket sem kapták vissza.

A Tatabányai Rendőrkapitányságon folyamatosan jelentkeznek azok, akik a fenti utazási irodák valamelyikében foglaltak le és fizettek be külföldi
utat.

A Tatabányai Rendőrkapitányság további sértettek jelentkezését várja és kéri azokat, akik ezidáig még nem tettek bejelentést a hatóságnál, hívják a 06/34-517-777-es telefonszám, 23-65-ös mellékét, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó


[ 2016.08.19. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-