nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Történelmi Emléktúra oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Történelmi Emléktúra
Történelmi Emléktúrát szervez csütörtökön (október 22) Sárisáp-Nyergesújfalu-Süttő vonalon a nyergesi Ady Endre Művelődési Központ.

Történelmi Emléktúra Nyergesújfalun és Süttőn

Történelmi Emléktúrát szervez csütörtökön (október 22) Sárisáp-Nyergesújfalu-Süttő vonalon az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére a Magyar Tartalékosok Szövetsége és a nyergesi Ady Endre Művelődési Központ. A túrán hagyományőrző honvédek és egy eredeti Csepel teherautó-könnyűlöveg is részt vesz. .

A szerelvény délelőtt fél 10-kor érkezik a sárisápi iskola udvarára, ahol nyílt történelmi órát is tartanak, majd a nyergesi Kálmán Imre téren és az Eterniti iskolában rendeznek bemutatót a hagyományőrzők. Délután fél 3-tól a túrázók részt vesznek a városi ünnepségen az Új Köztemetőben és a süttői községi megemlékezésen is.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-