nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Temetkezési kirendeltség oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Temetkezési kirendeltség
A kirendeltség címe: 2536 Nyergesújfalu, Bottyán János u. 5., Tel.: 06-33-355-104. Ügyeleti telefonszám, éjjel - nappal: 06/30/9577820.
Komárom-Esztergom Megyei Temetkezési Kft. Nyergesújfalui Kirendeltségének hirdetése

A Komárom – Esztergom Megyei Temetkezési Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy Lábatlan Város Önkormányzata tulajdonában lévő mindkét temetőben (piszkei és lábatlani) továbbra is változatlanul az üzemeltetési feladatokat a Kft. látja el. Ebből eredően teljes körű temetkezési tevékenységet végez a térségben.

A kegyeleti szolgáltatásért, ha az indokolt kamatmentesen részletfizetési lehetőséget biztosít az arra rászorultak számára!

A kirendeltség címe: 2536 Nyergesújfalu, Bottyán János u. 5., Tel.: 06-33-355-104. Ügyeleti telefonszám, éjjel - nappal: 06/30/9577820.

A kirendeltség tevékenységét segítő kapcsolattartó Lábatlanon: 2541 Lábatlan, Dózsa Gy. út 15., Giacintó Vilmosné virágbolt


[ 2011.02.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-