nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Táncház volt Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Táncház volt Lábatlanon
Örömünkre szolgált, hogy a lábatlani református gyülekezet termében meghirdetett táncház elindult.
Kultúránk fontos részét képezi a népzene és a néptánc, amelyeknek ma különösen nagy aktualitása van kultúránk megőrzésében, és a társas együttélés fejlesztésében.
Örömünkre szolgált, hogy a lábatlani református gyülekezet termében meghirdetett táncház elindult. A zsúfolásig megtelt teremben 18 órakor megszólalt az "Újra" népi zenekar által a talpat is bizsergető zene.
Tánctanítás is része a programnak, mely szatmári táncokkal kezdődött. Igazi jó magyar zene mellett tanultuk a lépéseket. Egyre felszabadultabban és egyre jobban ment a tánc, egyre lelkesebben ropta fiatal és kevésbé fiatal a táncot. A zenekari szünetben pihenésként a táncosok két szatmári népdalt is megtanultak. Azután folytatódott a tánc egészen 22 óráig. Visszajelzések szerint mindenki elégedett volt a rendezvénnyel, alig várják már a következőt, mely a szervező szándéka szerint egy hónap múlva következik.
Köszönet érte Darányiné Csonka Valéria tiszteletes asszonynak, aki mindezt megszervezte, és a Forest Papír Kft-nek, aki anyagi támogatást nyújtott hozzá.

Petőcz Ferenc

[ 2010.11.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-