nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Táncház Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Táncház Lábatlanon
A Gerecse Tájvédő Egyesület hagyományos, családi táncházába invitálja barátait, szimpatizánsait és minden kedves érdeklődőt.


A helyszín ezentúl a Gerenday Kert, illetve, rossz idő esetén a Gerenday Közösségi Ház lesz. A következő időpont május 31-e, délután 16 óra. Belépődíj felnőtteknek 1000 Ft, ami tartalmazza a zsíros kenyeret és némi öblögetőt, egyébként megmarad a régi, batyus jelleg. 18 év alattiaknak ingyenes. Zenél a Kincső Zenekar, táncot tanít Oszi.


[ 2009.05.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek