nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Tájékoztató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Tájékoztató
Nyergesújfalu ellátási kötelezettségébe tartozó szakrendelések 2009. június 2-től Lábatlanon az Egészségházban lesznek elérhetők.

Tájékoztatjuk Lábatlan Város lakosságát, hogy Nyergesújfalu alapszintű járóbeteg szakellátó fejlesztésre irányuló pályázatát elnyerte és a régi épület helyén megkezdik egy új szakrendelő megépítését. Az építés kivitelezési ideje várhatóan 1 év. Ez alatt az időtartam alatt az eddig Nyergesújfalu ellátási kötelezettségébe tartozó szakrendelések 2009. június 2-től Lábatlanon az Egészségházban lesznek elérhetők.
A mellékelt kimutatásban rendelőnként megtalálhatók a szakrendelések időpontjai.
A lábatlani szakrendelések időpontjai változatlanok, mind a lábatlani, mind a süttői betegek részére a szemészeti, pszichiátriai, nőgyógyászati és reumatológiai szakrendelések az eddigi rendelési időkben állnak rendelkezésre.
Az ellátások zökkenőmentes biztosítása érdekében kérjük a Lábatlan Város ellátási területéhez tartozó (Lábatlan, Süttő) lakosságot, hogy lehetőleg a kékkel jelzett időpontokban vegye igénybe a rendeléseket. Természetesen az sem jelent problémát, ha másik, vagyis a nyergesújfalui rendelési napon jelennek meg a szakrendelőben.
Az alapellátások (házi orvosi, házi gyermekorvosi ellátás) rendelési ideje változatlan.

Rendelési idők 2009. június 2-től.

Polgármesteri Hivatal

[ 2009.05.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek