nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Tájékoztató oldalon áll
Lábatlani Sirályok
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tájékoztató
Tájékoztató a LS Vizisport Egyesület 2008. április 9-én lezajlott taggyűlésről

A Lábatlani Sirályok Vizisport Egyesület 2008. április 9-én tartotta idei első taggyűlését.

Sujbert Levente elnök és Szalai László alelnök az első napirendi pont során beszámolt az egyesület 2007. évi tevékenységéről, pénzügyi helyzetéről. Az előterjesztés szerint a szervezet tavaly 2.053e Ft-ból gazdálkodott, illetve valósította meg rendezvényeit, melyek az alábbiak voltak:
2007.
04.20.     Takarítási Nap
05.01.    Majális 2007
05.08.    Duna veszélyei, előadás
06.17.    7. osztályosok kenu túrája
06.28.    Nemzetközi Duna Nap
09.23.    Városi Napok - főzőverseny
12.08.     Faültetés a Duna parton

Míg a tagdíjakból 320e Ft adódott össze, addig a különböző szervezetek 1,5 millió forinttal támogatták az  egyesület céljait. Helyi vállalkozók 185e Ft-tal járultak hozzá a működéshez.

A következő napirend során az elnök tájékoztatta a tagokat, hogy a tavaly megkezdődött kajak-kenu oktatás eredményeképpen az egyesületet a Magyar Kajak-Kenu Szövetség tagjai közé választotta. A kajak-kenu szakosztály képzése heti két alkalommal, Abronics Ödön vezetésével folyik. Az edzések célja elsősorban a közösségi szerepvállalás, a sport-egészségmegőrzés, és csak harmadsorban a versenyzés. A szakosztályi edzések díja 2.500- Ft (kezdő) és 3.100- Ft (haladó) havonta.

Szó esett a 2008. évre tervezett programokról is: Idén is takarítják az egyesület tagjai a Duna partot és információs tábla kihelyezésére is sor kerül. Április végén alsó tagozatos iskolásoknak tervez az egyesület vetélkedőt, tájékoztató előadásokat. A Nemzetközi Duna Nap (június 28) alkalmából pedig egész napos rendezvény lesz, színes programokkal, színvonalas zenei produkciókkal a tavalyi évhez hasonlóan. Az egyesület több hajót is vásárolt idén, melyeket egyrészt a kajak-kenu edzésekhez használnak fel, másrészt az egyesület tagjai is használhatják. További terv, hogy a lábatlani családok is bérelhetnek, kölcsönözhetnek később eszközöket költségtérítés ellenében.

A taggyűlés további részében a résztvevők megszavazták új tagok felvételét (jelenlegi létszám 39 fő), majd sor került a tagdíj befizetésére is.

Egyesület internetes oldala: http://siralyok.labatlan.hu

KG

Sirály


[ 2008.04.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-