nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Tájékoztatás korlátozásról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Tájékoztatás korlátozásról
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a nagy mértékű víz- és csatornadíj tartozások miatt a Hétforrás Kft. vízkorlátozásra kényszerül.

Tisztelt Fogyasztók!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a nagy mértékű víz- és csatornadíj tartozások miatt a Hétforrás Kft. a 38/1995. (IV.5.) Korm. rendeletben foglaltak szerint vízkorlátozásra kényszerül. Ezt az időben fizető fogyasztók érdekében tesszük. Sok helyen tapasztaljuk, hogy kollégáinkat nem engedik be az ingatlanra/lakásba, vitatják a tartozás összegét, pénzbefizetési csekkekkel, igazolásokkal kívánják igazolni befizetésüket. Erre ott nincs lehetőség, mivel minden tartozó Fogyasztó ebben az évben már három értesítést kapott. Kérjük a Tisztelt Fogyasztókat, ha van elmaradásuk a Hétforrás Kft. felé, az intézkedést ne akadályozzák, működjenek együtt munkatársainkkal, mert amennyiben az ingatlanra/lakásba nem jutunk be, közterületen, kiásással szüntetjük meg a szolgáltatást, amely jelentős többletköltséggel (akár 140.000.- Ft) terheli a tartozó Fogyasztót, társasházak esetében pedig az egész tömböt érinti a korlátozás. A Hétforrás Kft. a hivatkozott rendelet szerint a létfenntartáshoz szükséges ivóvizet (közegészségügyi, egészségügyi) lajtoskocsival- vagy közterületen elhelyezett közkutakról biztosítja, térítés ellenében.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ha a Hétforrás Kft. által elhelyezett vízkorlátozót megrongálják, a záróplombát önkényesen megszüntetik, a jogtalan vízhasználatért rendőrségi feljelentést teszünk.
Kérjük szíves közreműködésüket!


Lábatlan, 2011. május 18.

Tisztelettel:
Sütő Péter
ügyvezető


[ 2011.05.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-