nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Tábori híradó oldalon áll
Lábatlani Sirályok
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tábori híradó
Ez évben Sukorón tart edzőtábort a Lábatlani Sirályok SE csapata, a Velence Tavi Vízisport Iskola tóparti telepén.
A nagyon várt sátorozáson a 31 ifjúsági tagon kívül 6 felnőtt egyesületi tag és családja is részt vesz. A népes tábor célja az előző évektől eltérően nem csak az intenzív szezonális felkészülés, hanem itt kovácsolódik eggyé az egyesület sárkányhajó csapata is. A lelkes evezősök 07.10-én szombaton a II. Sárkányhajó Világ Kupa válogatóján vesznek részt Budapesten, melynek sokat sejtető szlogenje: „Evezz együtt a bajnokokkal”.
Természetesen a tábori élet nem csak a vízen zajlik, mindenkinek teljesíteni kell a napi 6 km-es futótávot. Annak ellenére, hogy a legifjabb táborozó még csak kilenc éves, és így harminc- negyven évvel fiatalabb a legidősebbeknél, az napok hangulatára a vidámság, az estékre pedig a kivetítő előtt ülve a közös focimeccs nézés jellemző, közben Csikó Szabolcsot megszégyenítő néptáncbemutatót láthatunk többektől, amiről persze hamar kiderül, hogy csak a szúnyogok elleni reménytelen küzdelemről van szó.
Az ellátásért köszönetet érdemel minden segítő, a bőséges jégkrém készlettel anyagi mérlegünket veszélyeztető büfé és az ebédet kínáló Tekergő Étterem.
A Velencei-tó látványa mindannyiunkat megfogott és örülünk, hogy végre itt fürödni is szabad. Sajnos holnap elérkezik az utolsó nap, ami azért érdekességet is kínál, mert itt kezdődik az idei Országos Horgászverseny- amire már a napokban edzettek a versenyzők- azt hiszem, a középtávú gombócgyúrást gyakorolták.
A tábor eredményessége nem kérdéses, és azt hiszem, mint nyári élmény is emlékezetes marad.

Baráti üdvözlettel
Sujbert Levente

[ 2010.07.09. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-