nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Szüreti felvonulás és bál oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Szüreti felvonulás és bál
A Gerenday Kertben napközben gyerekprogramok, 14 órától szüreti felvonulás indul, a kertben mazsorettek, Szalai Band, este szüreti bál vár mindenkit

A Gerenday Kertben szeptember 15-én (szombaton) 10 órától kerül megrendezésre immár tizedik alkalommal a hagyományos főzőverseny.
A nap folyamán ugrálóvárral, játszóházzal, kézműves foglalkozással várjuk az ifjabb korosztályt.
14 órától indul a szüreti felvonulás a Március 15-e térről a Borostyán Kör szervezésében. Kérjük, hogy kísérjék figyelemmel a felvonulókat, köszöntsék és - a hagyományokhoz híven - kínálják őket finom házi süteménnyel.
A Gerenday Kertben eközben folytatódnak a programok. 14,30-tól a Napfény Mazsorett csoport. 15.30 órától a Szalai Band szórakoztatja a közönséget. 17 órakor kerül sor a főzőverseny eredményhirdetésére.

18 órakor a Rechnitz-i zenekar műsora, utána pedig 19 órától a szüreti bál veszi kezdetét, ahol a hangulatról a Ströcker Melody zenekar gondoskodik.


[ 2012.09.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-