nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Születés Hete oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Születés Hete
Idén már negyedik alkalommal rendezik meg a Születés Hete programsorozatot Tatán.

Szombattól Születés hete Tatán

Idén már negyedik alkalommal rendezik meg a Születés Hete programsorozatot Tatán. Szombaton (május 16.) több előadást hallgathatunk meg a várandósággal és a szüléssel kapcsolatban, délelőtt fél tíztől délután hatig a Magyary Zoltán Művelődési Központban.

A programok vasárnap (május 17.) családi délelőttel folytatódnak a Háztűzőrző Központ Udvarán. Itt délelőtt tíztől kézműves foglalkozásokkal, versenyekkel, tűzoltóautó habpartival és koncertekkel várják a családokat a szervezők.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.05.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek