nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Szolgáltatóváltás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Szolgáltatóváltás
2014. június 10-től az ÉDV Zrt. látja el Lábatlanés a környező települések ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését.

Tájékoztatás víziközmű-szolgáltató váltásról és adattovábbításról

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény változása új helyzet elé állította a víziközműveket üzemeltetőket: víziközmű kizárólag az állam, a települési önkormányzat vagy a települési önkormányzatok társulása tulajdonába tartozhat, és csak olyan társaság kaphat működési engedélyt, amely 150 ezer számított felhasználói egyenértéket elérő ellátási területet működtet – ennek a feltételnek pedig a Hétforrás Kistérségi Vízmű Kft. nem tud megfelelni.

Ezért 2014. június 10-től immár nem Társaságunk, hanem az ÉDV Zrt. látja ez a szolgáltatást Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Bajót, Nagysáp, Bajna és Epöl településeken. Az üzemeltetőváltás a szolgáltatás igénybe vételének megzavarása nélkül, zökkenőmentesen fog megtörténni. Társaságunk a végszámlákat a 2014. június 9-ig tartó időszakra készíti el. Kérjük, hogy a Társaságunk által kiállított számlák befizetéséről szíveskedjék időben gondoskodni. A lejárt határidejű számlatartozásokat az üzemeltető-váltást követően jogi úton érvényesítjük. Ennek érdekében kérjük, ellenőrizze az ivóvíz- és szennyvízszámláinak befizetését, szerződéses folyószámlájának egyenlegét. Ha egyenlege díjtartozást mutat (pozitív), szíveskedjék haladéktalanul rendezni a díjhátralékot!

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 21. § törvényi előírás alapján az alábbi személyes adataikat továbbítjuk az ÉDV Zrt.-nek:
 a felhasználók nevét és címét,
 az egyes felhasználókhoz tartozó felhasználási helyek címét,
 a felhasználási helyekre vonatkozó, a fogyasztás megállapításához szükséges adatokat öt évre visszamenőleg.

Köszönjük, hogy a víziközmű szolgáltatásban a Hétforrás Kistérségi Vízmű Kft. az Önök rendelkezésére állhatott!


2014. június 2.

Hörömpöli Sándor
ügyvezető

Tisztelt Felhasználó!

Tájékoztatjuk, hogy 2014. június 10-étől az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Bajót, Nagysáp, Bajna és Epöl települések ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a Hétforrás Kft. a 2014. június 09-ig végzett teljesítésről végszámlát készít.
Az ÉDV Zrt. a fenti időpontot követően bocsát ki számlákat változatlan egységárakkal.

Amennyiben a Hétforrás Kft. számláit csoportos beszedéssel fizette, és víz- és csatornadíj számláit továbbiakban is e fizetési móddal szeretné kiegyenlíteni, az A11186748 ÉDV Zrt. és a társaságunk által kibocsátott számlán található 8 jegyű felhasználói azonosítóra történő hivatkozással a számlavezető pénzintézetnél új megbízást kell adnia.

Társaságunk a lakossági fogyasztók vízmérőit évente kétszer olvassa le. A leolvasások között kéthavonta, az átlagfogyasztás figyelembevételével állítunk ki számlát, de a számlán feltüntetett időpontban telefonos ügyfélszolgálatunkon és honlapunkon lehetőséget biztosítunk a tényleges mérőállás bejelentésére.
A gazdálkodó szervezetek és intézmények részére havonta leolvasott mérőállás alapján állítunk ki számlát.

A fogyasztókkal kapcsolatot tartó munkatársaink a társaság által rendszeresített fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes kitűzővel rendelkeznek.

Készséggel állunk rendelkezésre telefonos ügyfélszolgálatunkon és ügyfélszolgálati irodáinkban az alábbi időpontokban:

Megnevezés Elérhetőség Hétfő Kedd Szerda CSütörtök Péntek
Központi Telefonos Ügyfélszolgálat 06-40-555-222
Külföldről: +36 34 516-000
7-19 8-15 8-15 8-15 8-14
Dorog Esztergomi út 42. 7-19, Pénztár:
7-15
8-15, Pénztár:
8-15
8-15, Pénztár:
8-15
8-15, Pénztár:
8-15
szünnap
Esztergom Táti út 26/B. 7-19 8-15 8-15 8-15 szünnap

Komárom fiókiroda 1

Sport utca 35. 7-19, Pénztár:
7-15
szünnap 8-15,
Pénztár:
8-15
szünnap szünnap
Komárom fiókiroda 2 Arany J. u. 17. szünnap 8-15 szünnap szünnap 8-12

Postacímünk: 2801 Tatabánya, Pf.: 117.
Elektronikus levélcímünk: vevoszolgalat@edv.hu
A hibabejelentések fogadása diszpécserszolgálatunknál történik az ingyenesen hívható 06 80 426 426 telefonszámon, ahol munkatársaink a hét minden napján 0-tól 24 óráig várják bejelentéseiket.

Kérjük, hogy a Hétforrás Kft. 2014. június 10. előtt megvalósított szolgáltatásaival összefüggésben továbbra is a 33/461-855 telefonszámot és/vagy az info@hetforras95.hu elektronikus levélcímet használják.

Társaságunkról bővebben a www.edv.hu honlapon tájékozódhat.
Északdunántúli Vízmű Zrt.


[ 2014.06.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-