nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Színjátszó csoport Komáromban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Színjátszó csoport Komáromban
A Monostori Erőd újabb felvételt hirdet induló színjátszó csoportjába. A felvételi vasárnap (február 21.) délután négykor lesz
Az erőd a győri Mozaik Színjátszó Egyesület szakmai közreműködésével alakítja meg színjátszó csoportját, melybe vár minden olyan 16 és 99 év közötti nőt és férfit, akik szívesen kipróbálnák magukat a világot jelentő deszkákon. A felvételi vasárnap (február 21.) délután négykor lesz a Monostori Erődben.

A színjátszó csoportba felvételt nyertek egy tréningen belül elsajátíthatják a színészmesterség alapjait, továbbá alkalmuk nyílik kipróbálni tudásukat és megmutatni tehetségüket egy nemzetközi együttműködéssel létrejövő 80 fős sétálószínházi előadásban.


További információ: csillag.attila@vipmail.hu +36 20 530 9954, illetve www.erod.hu +36-34-540-582

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.02.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek