nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Szervezeti átalakítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Szervezeti átalakítás
A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatalának szervezeti felépítése 2015. április 1. napjától megváltozott

A korábbi szakigazgatási szervek, törzshivatali főosztályok az összevonásokat követően, továbbá - a külső integráció után - a korábbi szakigazgatási szervek kormányhivatali főosztályokként, a járási szinten működő szakigazgatási szervek pedig osztályokként végzik szakmai feladataikat.

A változások közé tartozik az is, hogy a megyei kormányhivatalok hatáskörébe kerültek április 1-jével a családtámogatási és lakáscélú állami támogatásokkal összefüggő feladatok a Magyar Államkincstár megyei igazgatóságaitól.

A kormányhivatalban egy-egy főosztály több korábbi szakigazgatási szerv, illetve törzshivatali főosztály feladatát látja el, ezzel összefüggésben csökken a vezetői szintek száma.

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal új szervezeti felépítését, a szervezeti egységek elérhetőségeit itt találja.

(Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal)

Forrás: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/komarom-esztergom/hirek/a-komarom-esztergom-megyei-kormanyhivatal-uj-szervezeti-felepitese

Az átalakulással kapcsolatos részletes tájékoztatást ITT olvashatják el.


[ 2015.04.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-