nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Szennyezett fűszerpaprika lakossági begyűjtése oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Szennyezett fűszerpaprika lakossági begyűjtése

Tisztelt Lakosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ÁNTSZ Esztergom Városi Intézete a szennyezett fűszerpaprika magánháztartásokban fellelhető, az ÁNTSZ hivatalos honlapján megjelenő pozitív listán megtalálható, vagy származását tekintve azonosíthatatlan fűszerpaprika, és paprika termékek lakossági begyűjtését megkezdte. Pozitív lista 1
Pozitív lista 2 A szennyezett termékeket az ÁNTSZ Esztergom Városi Intézetében, Esztergom, Széchenyi tér 14. szám alatt, térítés nélkül, a súly feltüntetésével lehet leadni. Szennyezett termékek leadásának időpontja:
2004. december 17-től - 2004.december 31-ig
hétfő-csütörtök: 8-16 óráig
A szennyezett termékek átvételét elismervényen igazoljuk. Kérjük, segítsék a szennyezett fűszerpaprika begyűjtését, és megsemmisítését. Együttműködésüket köszönjük!

[ 2004.12.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek