nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Szemétgyűjtő akció oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Szemétgyűjtő akció
A Magyar Közút Kht. az utak tisztasága érdekében 4. országos szemétgyűjtő akcióját szervezi 2008. október 13-án (hétfőn) 10-14 óra között.
Ezen a napon a Magyar Közút Kht. 19 megyei igazgatóságának és 78 üzemmérnökségének dolgozói elsősorban az utak, parkolók és út menti területek megtisztításával foglalkoznak. Ehhez kérik a környezetért tenni kívánó személyek, szervezetek közreműködését.

A szervezők az akcióra jelentkezőknek kesztyűt, láthatósági mellényt és szemétgyűjtő zsákokat biztosítanak, továbbá gondoskodnak az összegyűjtött hulladék maradéktalan elszállításáról.

Összefogás nélkül céljaink nem érhetők el, ezért kérjük cselekvő közreműködésüket, amit előre is köszönünk.

Várjuk és megköszönjük telefonon és szóban történő értesítésüket részvételi szándékukról. Telefon: 33/ 517-500

[ 2008.09.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-