nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Spirituális oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Spirituális
Satsang Központ Lábatlanon

A Spiritualitás Tudománya (Sawan Kirpal Ruhani Mission) vallások felett álló, jótékonysági, az emberiség egységéért fáradozó nemzetközi szervezet. E közösségnek, amely Sant Rajinder Singh Ji Maharaj irányításával működik, sok százezer különböző nemzetiségű, bőrszínű, vallású tagja van, akik mélyen elkötelezettek a spirituális életvitel iránt, amely a meditáción, az erőszakmentességen, mások szolgálatán, a külső és belső béke elérésére való törekvésen alapul. A nemzetközi főközpont az indiai Delhiben lévő Kirpal Ashramban van. Sant Rajinder Singh nyugati munkájának központosítása érdekében 1991-ben megnyitotta a Spiritualitás Tudománya Központját Illinois államban, Naperville-ben (Chicago nyugati külvárosában).

Lábatlani központ

forrás: Spiritualitás tudománya


[ 2008.05.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-