nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Shakespeare-hétvége Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Shakespeare-hétvége Lábatlanon

Shakespeare: Tévedések vígjátéka
Április 27. péntek, 17,30 – Gerenday Közösségi Ház

Shakespeare: A windsori víg nők, vagy amit akartok
Április 29. vasárnap, 18,00 – Gerenday Közösségi Ház

Két színházi produkcióval is meglepjük városunk polgárait, s mindkettő Shakespeare vígjátéka. Április 27-én fiatal gimnazisták, a tatai Eötvös József Gimnázium diákjai mutatják be a Tévedések vígjátékát. A humorban bővelkedő játék premier utáni első előadására kerül sor a Gerenday Közösségi Házban 17 óra 30 perckor. Rendezte: Naszák István. Szeretettel várjuk Önöket. Az előadás ingyenes.
Shakespeare szellemének második megidézésére április 29-én, vasárnap, 18 órakor kerül sor, amikor az Orfeusz Társulat Tatabánya nevű színházi-csoport mutatja be darabját, szintén a Gerenday Házban, előadásuk címe: A windsori víg nők, vagy amit akartok. Rendezője László Tibor. A társulat tavaly ősszel mutatkozott be először Lábatlanon Spiró György Kvartett című darabjával. A színdarab reméljük, elnyeri tetszésüket.


[ 2007.04.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek