nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Semmelweis nap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Semmelweis nap
Ünnepség Lábatlanon
Semmelweis Ignác születésének 190. évfordulóján Lábatlan és Nyergesújfalu város közös szervezésű ünnepségen emlékezett meg a két település egészségügyi dolgozóiról. Az ünnepséget Boda Csaba alpolgármester nyitotta meg, majd dr. Schwarcz Tibor az országgyűlés egészségügyi bizottságának alelnöke mondott köszöntőt.
Az ünnepség részeként elismerések kerültek átadásra.
Munkájuk elismeréseként „A Közszolgálatért” kitüntetésben részesült Dr. Kalocsai László háziorvos, „A Közjóért” kitüntetésben részesült Schrenk Istvánné iskolavédőnő, Az egészségügyben eltöltött 35 éves munkájának elismeréseként Kalmárné Hunyadvári Györgyi védőnő, 25 éves munkájáért Vasáros Lajosné fizikoterápiás asszisztens jubileumi jutalomban részesült.
A díjakat Miskolczi József polgármester adta át. Az ünnepség jó hangulatban, kötetlen beszélgetésekkel ért véget.

[ 2008.07.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-