nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Segítsünk Dórikának! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Segítsünk Dórikának!
Tisztelt Nénik és Bácsik!

Tisztelt Nénik és Bácsik!

  Gombai Dórika vagyok, 8 éves lábatlani kislány, lehet,hogy nem először hall rólam,lehet, hogy Önnek is köszönhetem, hogy ma már értékesebb kisember lehetek.
  Korai érkezésem és orvosi gondatlanság következtében agykárosodással születtem. Édesanyám mindent megpróbál megtenni, hogy életminőségemen javítson, 7 egészséges, értelmes testvérem pedig azért, ami fejlődésemet leginkább elősegítheti. Mivel a magyar orvostudomány nem tud a problémánkra megoldást kínálni, számukra a sorsom eldőlt, mikor a szülőágyon édesanyámat magára hagyták, így minden szalmaszálba ami javulást ígér próbálunk belekapaszkodni. Hosszas erőfeszítések után tárult elénk a megoldást hozható beavatkozás, melyet Kínába, őssejtbeültetéstől remélünk.
   1évvel ezelőtt mint villámcsapásként ért a hír, van megoldás, azonnal arra gondoltak a szüleim ha mindenünket fel kell áldozni, akkor is esélyt adnak Nekem az emberibb életre, és testvéreimnek, hogy az idő multával ne tegyem tönkre életüket, az én egészséges élettől megfosztott életemmel. Azonnal kutatni kezdtük a lehetőségeket, mely engem a célba juttat... Így jutottam el július 25-én Kínába, ahol 4 x 10 millió őssejtecskét kaptam , 2 x vénába, 2x pedig gerinccsatornán keresztül az agyvízbe. Azt, hogy nekem ez sikerült, ahhoz nagyon sok segítséget kaptak a szüleim, és a hiányzó 2,5 M Ft-ot hitelként vették fel.
   A Doktor bácsik félév elteltével tartják szükségesnek a következő beavatkozást, ami a további fejlődésemet segíthetné elő. Az eltelt 6 hónap alatt megtanultam az iskolában a betűket, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, magatartási problémáim, értelmi fejlődésem nagy fokú javulást mutat. Így nem maradt kétség, az újabb beavatkozás szükségessége felől. Mivel ez újabb 4-5 millió Ft-ot jelent, számomra ez ma még elképzelhetetlen. Jelenleg kupakgyűjtési akcióval is próbálunk némi pénzre szert tenni. Sajnos jelenleg még csak 900 000 Ft áll rendelkezésünkre, ami még nagyon kevés a nyári beavatkozás megvalósítására. Ha nem sikerül júniusig a költségek 80%-ára szert tenni, akkor nem lesz lehetőségem a szeptemberre előjegyzett időpontban gyógyulni. Nagyon sok segítőkész embertársam állt mellém az elmúlt 1 évben, most mégis arra kérném Önt, hogy lehetőségeihez képest legyen szíves segíteni, hogy újabb beavatkozásra legyen esélyem. Erre most nagyon nagy szükségem lenne, mivel ha szűkebb pátriám nem áll mellém, esélyeim nagyban csökkennek. Előre is köszönöm, ha gondol rám! Alapítványi számlaszámom, melyre rá kell írni, hogy : GOMBAI DÓRIKA GYÓGYKEZELÉSÉRE: Lábatlan Közösségi Céljaiért Alapítvány számlaszáma: 11740092-20004752-00000000

Elérhetőségünk: Gombainé Mátyási Mária Lábatlan Munkácsy u 3. 2541, 06-30/692-8590

Köszönettel: Dórika és szülei

http://gombaidori.extra.hu/

http://dorika.blog.nlcafe.hu/

Dórika a kemma.hu-n

A kupakokat és aprópénzt várjuk a polgármesteri hivatalba, és a fiókkönyvtárba. A képfelajánlásokkal kapcsolatban kérjük keressék a szülőket!

Köszönettel: N.M.


[ 2008.05.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-