nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Roma kiállítás a Gerenday Házban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Roma kiállítás a Gerenday Házban
Augusztus 13-án a kiállítást kisebb számú közönség előtt megnyitotta Danó Ibolya, az Oroszlányi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke.
Év elején jelezte a Lábatlani Roma Kisebbségi Önkormányzat elnöke, Babai Mariann, hogy szeretnének egy kiállítást szervezni, ahol megyei cigány festők mutatkoznának be a lábatlani közönségnek. Kisebb egyeztetést követően kialakult az időpont, mely után megkezdődtek a szervezések.
Augusztus 13-án, szombaton kisebb számú közönség előtt került sor a képek bemutatására. A megnyitón többek között részt vett Dinnyés István polgármester úr, Duka László, a Komárom-Esztergom megyei területi cigány kisebbségi önkormányzat alelnöke. A kiállítást megnyitotta Danó Ibolya, az Oroszlányi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke. Bemutatta a képek festőit (Búsné Gazsi Hajnalka, Danó Judit, Nyári Irén), életútjukat, méltatta képeiket. A hivatalos ceremóniát követő kötetlen beszélgetés folyamán segítségét ajánlotta fel a lábatlani kisebbségi önkormányzat vezetőinek és örömét fejezte ki azirányban, hogy Lábatlan önkormányzata milyen példaszerűen támogatja a helyi kisebbség szervezetét.


[ 2011.08.31. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-