nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Rally Bajnokság 6. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Rally Bajnokság 6.
Az Arrabona Rally Club 2014. nov. 23-án vasárnap bonyolítja le az idei amatőr CÉLTRANS'97 Rally Bajnokság 6., egyben a MARB sorozat záró futamát

TISZTELT LAKÓK!

Egyesületünk az Arrabona Rally Club, 2014. nov. 23-án vasárnap bonyolítja le az idei amatőr CÉLTRANS'97 Rally Bajnokság 6., egyben a MARB sorozat záró futamát az Önök térségében, melyre ezúton Sok Szeretettel Meghívjuk Önöket!
A verseny Bajna - Lábatlan útvonalon bonyolódik oda-vissza. Az útlezárás Bajna felől az elágazás után a benzinkúttól a Bajóti elágazáson keresztül, Lábatlan bejárati tábláig tart.
A verseny biztonságai-biztosítását a több éves szakmai gyakorlattal és sportbírói vizsgával rendelkező rendezői csapatunk a Bajnai Polgárőrökkel valamint a Győri Marcus Security biztonsági embereivel együtt szavatolja.
Program Vasárnap:
4 futam (2-szer oda-vissza)
RAJT 8:30 Bajna irányából (Shakedown)
CÉL kb.: 16:00 Lábatlan irányából
Útlezárások 7:30- kb. 17:00-ig lezárt útszakaszt a futamok között 10-10 percre felnyitjuk! (kb. 9:30 -11:10 -12:45 - 14:25-kor)

(FIGYELEM! AUTÓVERSENY MIATT BAJNA FELŐL a NAGYSÁPI KERESZTEZŐDÉS UTÁN A BENZINKÚTTÓL A BAJÓTI ELÁGAZÁSON KERESZTÜL A LÁBATLAN BEJÁRATI TÁBLÁIG AZ ÚTSZAKASZ LEZÁRÁSRA KERÜL 2014. NOVEMBER 23-án 7:30 óra és kb.: 17:00 óra között AZ ESETLEGES KELLEMETLENSÉGEKÉRT SZÍVES ELNÉZÉSÜKET KÉRJÜK!)

Részletek a versenyről és egyéb hasznos információk:
www.a-r-c.hu
FIGYELEM! Az AUTÓSPORT veszélyes! Az elzárt területeken tartózkodni TILOS és Életveszélyes!


[ 2014.11.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-