nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Pünkösdi hangverseny oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Pünkösdi hangverseny
"Lábatlaniak itthon" - május 12-én a Gerenday házban
   Hagyomány, hogy Pünkösd másnapján - idén május 12-én, hétfőn délután 4 órakor - a Gerenday Közösségi Házban zenés programra kerül sor. Mint már a beharangozóban jeleztük, az idei évben hét lábatlani kötődésű fiatal adja a Pünkösdi koncertet. Lesznek énekszámok, zongora, fuvola, hegedű, gitár és nem utolsó sorban tangóharmónika. A fiatalok nagy szeretettel készülnek, mi pedig már most kérjük, hogy az érdeklődő közönség is készüljön erre a napra, iktassák programjukba a koncerten való részvételt.
  A műsorban fellépnek: Daróczi Gabriella, Horváth Klára, Kalmár Zsuzsanna, Sirányi Dóra, Tóth Dorottya, Nagy István és Schmidt Attila.
  A kertben helyi borászaink várják a borversenyeken megméretetett - többségében díjnyertes - boraikkal a koncert után kikapcsolódásra, baráti beszélgetésre maradó vendégeket.
  Szeretettel várunk mindenkit pünkösd hétfőn a Köz-Egylet és az önkormányzat közös programján.


Sz.I.


[ 2008.05.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-