nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Programajánló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Programajánló
2003. szeptember 26-án 17 órakor a Gerenday Közösségi Ház kiállítótermében a Bánhidai Fotóklub munkáiból összeállított kiállítás nyílik, mely megtekinthető október 25-ig a ház nyitvatartási idejében. Ugyanaznap 18 órakor a ház rendezvénytermében a TALENTUM Művészegyüttes Rajkó zenekara ad 1 órás koncertet. Jó idő esetén a koncerttel kimerészkedünk - idén talán utoljára - a szabadtéri színpadra.
Szeptember 27-én Lábatlan három civilszervezetének összefogásában kerül megrendezésre a hagyományos szüreti felvonulás és bál. A felvonulás 15 órakor indul a Művelődési Háztól a szokásos útvonalon végig a település fő útjain. A Piszkei ltp-en, a Hősök terén, a Zalka ltp-en, a Március 15-e téren kis műsorral szórakoztatják a felvonulók a nézőközönséget.19 órakor kezdődik a bál a ugyancsak a Máv.Házban, ahová szeretettel várnak mindenkit a szervezők: Gerecse Egyesület, a LÁbatlani Egyetértés SE és Nyugdíjas Hagyományőrző Klub tagjai


[ 2003.09.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek