nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Program oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Program
Nyári tábort szervezünk elsősorban lábatlani diákok részére. Természetesen felnőttek, családok is jelentkezhetnek! A tábor 2004.június 21-től június 26-ig tart, Pusztamaróton kerül megrendezésre. Programok: Íjászat, túrázás, lovaglás, táncház, bográcsozás, kézműves foglalkozások. Költségek: teljes ellátás és szállás: 16.000 Ft Ebből a gyerekeknek az egyesület pályázaton nyert támogatása miatt csak 10, azaz 10.000 Ft-ot, míg a felnőtteknek a teljes összeget kell fizetniük (hat nap, öt éjszaka, napi háromszori étkezés a tábor ebédlőjében, a programokon való ingyenes részvétel, beleértve a lovaglást is!) Jelentkezni lehet Naszák Istvánnál és Teller Péternél.
Tel.: 06/30-237-8754
[ 2004.05.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek