nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Postai fejlesztés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Postai fejlesztés
Lábatlan 2. postán (Rákóczi F. u. 85.) informatikai fejlesztésre 2013. március 5-én, kedden kerül sor, mely napon a posta egész nap zárva tart
A Magyar Posta számára fontos, hogy a változó időkben is biztos pont maradjon ügyfelei számára, az új kihívásokhoz, igényekhez alkalmazkodjon. Az ehhez szükséges feltételek megteremtése érdekében folytatjuk technológiai fejlesztésünket, a postahelyek informatikai hálózatba kötését, és számítógépekkel való ellátását, illetve ezzel párhuzamosan a szolgáltatási és belső működési folyamatok új lehetőségeknek megfelelő átalakítását.
Lábatlan 2. postán (Rákóczi F. u. 85.) az előzőek szerinti informatikai fejlesztésre 2013. március 5-én, kedden kerül sor, mely napon a posta egész nap zárva tart.
2013. március 6-tól továbbra is a megszokott rend szerint várjuk ügyfeleinket.

[ 2013.03.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-