nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Piszkei lakótelep fűtése oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Piszkei lakótelep fűtése
A Piszkei lakótelep képviselői pert indítottak az önkormányzat ellen. Újabb iratok...


A Piszkei lakótelep képviselői pert indítottak az önkormányzat ellen.   Az eljárás első tárgyalása 2008. májusában lesz. A jobb tájékoztatás érdekében a 2008. március 10-én született, valamint emlékeztetőül az alábbi 2005. júniusi hírt ismételten közzétesszük.

A fizetendő díjak követik a gázár emelkedését.

A Piszkei lakótelep fűtési rendszerével kapcsolatban a közelmúltban a közös képviselők, a Belügyminisztérium, a Gáztech Kft. valamint a Polgármesteri Hivatal részéről több elképzelés, javaslat született. A lakosságot érintő iratok, illetve levelezés egy részét az érintettekkel egyetértve az alábbiakban közzé tesszük.

Megtekinthető dokumentumokat képekben közöljük.Bíróság


[ 2008.03.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
2008.03.10.
Lábatlan Város Polgármesterének válaszlevele
Gáztech Kft. vezetőjének tájékoztató levele
Piszkei ltp. közös képviselőinek levélben kifejtett álláspontja