nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Peruban jártam - kiállítás és előadás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Peruban jártam - kiállítás és előadás

A Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egyesülete tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és érdeklődő családtagjait, ismerőseit

2007. április 30-án (hétfőn)
17 órára
a Gerenday Közösségi Házba
(Lábatlan, Rákóczi út 170. szám)
Lábatlaniak itthon sorozat keretében:

Varga Zoltán
Peruban jártam
című előadására, és fényképkiállítására

Varga Zoltán kisgyermek korától megfigyelője és felfedezője a természet szépségeinek, a különlegességeknek. Régi vágya teljesült, amikor Latin-Amerika egyik legkülönlegesebb országába, Peruba utazhatott, ott megfigyelhette, felfedezhette, felfedezhette azokat a természeti csodákat, melyeket csak kevesen láthatnak. Az ott szerzett élményeit osztja meg - már második alkalommal - azokkal, akik meghallgatjákelőadását, illetve megtekintik az általa készített fotókból összeállított kiállítást.

[ 2007.04.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek