nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Peron oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Peron
Alternatív, rock és metál zenekarok tehetségkutató versenye

Peron Tehetségkutató Fesztivál

Az alternatív, rock, és metál zenekaroknak bemutatkozási lehetőséget biztosító Peron Tehetségkutató Fesztivált idén szeptember végén rendezik Tatabányán. A feltörekvő zenekarok jelentkezését június 15-ig várják a szervezők.

A kiíró Peron Music Alapítvány bemutatkozást és két hangfelvételt kér a zenekaroktól. A döntőre 18 együttes kaphat meghívást, itt két dal zsűri és közönség előtti bemutatása lehetséges. A zsűri a kreativitás és egyéni törekvések mellett a pontosságra, a zenére, a dalszövegre figyel. A legmagasabb pontszámot elérő csapatok stúdióba és fesztiválokra juthatnak el.

Az alapítvány évek óta gondot fordít a nyertes zenekarok utógondozására. A fesztivál igazgatója, Loderer László szerint az idei évtől arra is nyílik lehetőség, hogy a legjobb helyen végző zenekart a szokottnál is több ember ismerhesse meg. Az országos és dunántúli szövetségek a tehetségkutatók győzteseit 2009-ben televíziós gálaműsor keretében mutatják be. A fesztivált 1996 óta a Peron Music Alapítvány szervezi, hogy a feltörekvő zenekarok számára legyen olyan fórum, ahol megmutathatják tehetségüket. A megyei tehetségkutatónak indult, évenként visszatérő rendezvény rövid idő alatt országos vonzású fesztivál lett, a versenyben már pécsi és debreceni zenekar is szerzett első helyet.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.06.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-