nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Pályafelújítási munkák oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Pályafelújítási munkák
Esztergom és Nyergesújfalu között 2012.08.27-10.29-ig, Esztergom és Pilisvörösvár között 2012.10.01-12.08-ig vonatpótló autóbuszok közlekednek

Hirdetmény

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy pályafelújítási munkák miatt 2012. augusztus 27. és 2012. október 29. között a hirdetményen feltüntetett személyszállító vonatok helyett Esztergom és Nyergesújfalu állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A hirdetmény letölthető INNEN (pdf).

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2012. október 01-jétől 2012. december 08-ig pályaépítési munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A vonatok helyett Esztergom - Pilisvörösvár között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.


[ 2012.09.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-