nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Óvári Zsuzsanna kiállítása a Gerenday Közösségi Házban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Óvári Zsuzsanna kiállítása a Gerenday Közösségi Házban
MEGHÍVÓ

A Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egyesülete tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és érdeklődő családtagjait, ismerőseit

a Gerenday Közösségi Házba
(Lábatlan, Rákóczi út 170)

2005. szeptember 16-án (pénteken) 17 órára

Óvári Zsuzsanna
lábatlani művésztanár

EURÓPAI UTAS
című képkiállításának megnyitójára.

A megnyitón megjelenők között a művész egy alkotása kisorsolásra kerül.

Óvári Zsuzsanna művészi munkájáról így szól:
"Negyedszázada a Petőfi Iskola biológia - rajz tanára és lelkes helytörténész vagyok. Ez a képsorozatom az "EURÓPAI UTAS" címmel, barangolásaim egy részét örökíti meg, a mi egyesülésre törekvő kontinensünkön.
Írország volt az első, mely smaragdjával vonzott, majd Ausztria, Németország egy-egy részét festettem meg. Mint a hajdani mesterlegény, aki szakmai fortélyokért járt nyugaton, számomra is a látás tanulása folyamatos. Miért különleges egy köves partoldal, vagy egy öreg halász, a sikátorban lelt töredezett szobor? Mert én láthattam meg. Nézhették már előttem sokan, készült sok alkotás, de ez most az én szemem, amin keresztül megelevenedik Velence, vagy Provance. Amikor elkapott a hév, és a 40x40-es lemezek kezdtek színesedni, egyre bővült a kép-napló. Terv volt a Loire völgye, vagy a római élmények, az ifjúkori keleti utazások öröme. Talán egyszer folytatom, hiszen az utazás könnyű bőrönddel még lehetőség."
A kiállított tárgyak a megnyitót követően egy hétig megtekinthetők.


[ 2005.09.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek