nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Őszi programok a népfőiskolán oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Őszi programok a népfőiskolán
Történelmi és egészségügyi előadásokkal folytatódnak a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság őszi programjai Tatán.

Folytatódnak az őszi programok a népfőiskolán

Történelmi és egészségügyi előadásokkal folytatódnak a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság őszi programjai Tatán. A társaság csütörtökön (szeptember 24.) tartja Tanévnyitó ünnepségét a Helyőrségi klubban. A délután ötkor kezdődő programon közreműködik, Budai Ilona népdalénekes és a Csevergő Együttes.

A Hely szelleme sorozatban a Móricz Zsigmond Városi Könyvtárban szeptember 30-án, Hamary Dániel orvos irodalmi munkásságáról, Dr. Mohos Márta muzeológus tart előadást.

Október elsején a Kertek-Parkok sorozatban a Helyőrségi klubban a gyűjteményes kertek, arborétumok Magyarországon sorozatban Sylvester Edina tájépítész, vezető tervező előadását hallhatjuk.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.09.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek